07 septembrie 2006

timuz



vreau sa aduc sincere multumiri
mamei omida Flori si lui
Catalin bai Sfarloaga...
stiu ei de ce.









la Buftea cu Sfarloaga, Robu... Ce face dragostea din om... ca sa stiti si voi de ce, oarecum.....

Etichete: ,

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

de ce mai drace, ei te-au invatat sa asculti bleck? da de fostii tai colegii de pe mitropoliei ai uitat, barzaune? nu-i frumos carnatule!
ia consacra o serie de pictoriale in momoriam otti si ghita plus razubanu!

marți, 12 septembrie, 2006  
Anonymous Anonim said...

nenea luci said vreau sa iti ca mare calitate a lui Mihut este ca nu s-a marginit doar la a asculta bleck sau la accepta plafonarea care i-o oferea urbea din care provine. Asa cum n-a acceptat plafonarea nici acum dupa ce aproape a terminat si doua facultati si a revenit pe scandura scenei, lucru greu de inteles pentru niste persoane care ii sunt apropiate si care incearca sa-l determine sa renunte la ceea ce se numeste teatru si sa aseze la casa lui ca un om matur. E timpul... zic aceste persoane, dar nu isi dau seama ca ii confisca o bucurie a sa.
in ce priveste multumirile sale de pe blog care imi sunt adresate pot sa afirm ca sunt reciproce deoarece s-a alaturat trupei care i-am dat viata si alaturi de altii sa aduca aceasta trupa la un nivel destul de bun, fapt pe care nu au mai reusit cei care au ramas dupa ei sa duca trupa mai departe. Iti multumesc atat tie, cat si celorlati, fiindca impreuna cu voi am putut sa dau viata proiectului Protha.
Eu iti multumesc si pentru faptul ca ai urcat din nou pe scandura, fiindca mi-ai facut una din cele mai mari bucurii vazand ca cineva care mi-a fost alaturi continua ceea ce am facut impreuna. Mi-am dorit ca un numar cat mai mare dintre "copii" mei sa ii vad pe scana. De asta am incercat sa va readun si sa ne bucuram impreuna, chiar daca accidental, de faptul ca suntem din nou aceiasi trupa care si-a castigat respectul la festivale.
Poti sa ma injuri dar sa stii ca in ziua in care ai avut spectacolul la Festivalul Medieval din Sibiu am fost in Sibiu doar in trecere. Daca as fi stiut ca in ziua respectiva ai spectacol n-as fi lipsit. Injura-ma... Oricum astept un cd cu spectacolul si sper ca intr-o zi voi in publicul care te aplauda.
Astept mai mult de la tine, fiindca poti sa ajungi mai sus.

Catalin.

vineri, 10 noiembrie, 2006  
Anonymous Anonim said...

Ma bucur nespus sa vad ca macar unul din noi a continuat ceea ce am inceput mai mult in gluma la Protha. Multa bafta in continuare si nu renunta la ceea ce vrei.
Ai tot respectul meu.
Vreau sa profit de ocazie si sa-i multumesc si eu lui Catalin. Chiar daca nu am avut curajul lui Mihut de a continua visul, am avut multe de invatat de la tine si de la colegii de trupa.
Flavia (flavia_udroiu@yahoo.com)

joi, 14 iunie, 2007  

Trimiteți un comentariu

<< Home